Sport, spel en spektakel op het Simonsplein in Doetinchem

Sport, Spel en Spektakel zijn de kernwoorden van City Beach Doetinchem. Een jaarlijks terugkerend strandevenement op het Simonsplein in Doetinchem. Midden in het centrum wordt gedurende tien dagen een keur van Sport-, Spel- en Spektakelactiviteiten ondernomen. Dit unieke evenement is openbaar en toegankelijk voor iedereen. Het is een ultieme samenwerking met verschillende (basis-) scholen, sportverenigingen en instanties uit Doetinchem. City Beach Doetinchem wil zo een bijdrage leveren aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

De voorzitter aan het woord

 


Jeroen van Ree

Net als voorgaande jaren zijn we druk geweest om een zeer mooi programma samen te stellen in het kader van SportSpel en Spektakel. Zo is er weer een scala aan beachsporten als volleybal, voetbal, handbal en tennis. Ook dit jaar wordt de Catharinakerk omgedoopt tot een ware dancetempel waarbij we ons eigen label introduceren: TAKE ME TO CHURCH! Daarnaast zullen we onze eigen foodtruck op het Simonsplein stallen, waar we onze sponsoren kunnen ontvangen.

250

Gespeelde wedstrijden

60

Vrijwilligers

5

Edities

1942

Facebook likes

Take Me To Church

 

Take Me To Church (TMTC) is het nieuwe label van City Beach Events. TMTC is een nieuw label, maar de dj’s die we hebben gecontracteerd zijn zeker geen onbekenden bij City Beach. Zij waren ook betrokken bij de vorige editie’s met Hed Kandi en Men&Cherry, die de afgelopen jaren te gast waren.

 

TMTC presenteert dit jaar wederom diverse live-acts. Evenals voorgaande jaren wordt dit een geweldig feest met heerlijk opzwepende muziek in een stijlvolle ‘Ibiza ambiance’. En dat in onze eigen Catharinakerk op het Simonsplein.

 

Take Me To Church

 

Aankomende evenementen

 

  Geen Evenementen
 • Super evenement

   

  “Super-evenement waarbij alles wat maar op het strand mogelijk is bij elkaar komt. Het feest in de Catharinakerk staat ruim van te voren in mijn agenda.”

   

  Robert Hannink

 • Vakantiegevoel in Doetinchem

   

  “Lekker 10 dagen met de blote voeten in het zand. Het is net of je op vakantie bent in je eigen stad!”

   

  Bob Visser

 • Genoten

   

  “Genoten van een on-Doetinchems evenement.”

   

  Jeroen van Ree

Sponsors

 

Sponsoren

 

Eventpartners

 

Sponsor worden van City Beach Doetinchem?